Λίγα Λόγια για Μας
Τα Διαμερίσματα Άγγελος
Ξενοδοχείο Κυανή Ακτή
Η Παραλία του Τολού
Η Περιοχή
Χάρτες & Ταξίδι
Επικοινωνία

 for English click here

Δείτε Διαθεσιμότητα

Ειδικά Πακέτα

Κάντε Κράτηση Τώρα!

Δραστηριότητες στο Τολό

Δείτε τις Φωτογραφίες Μας

Κατάλογος παροχής υπηρεσιών

Η μεγαλύτερη σε έκταση παραλία του Τολού βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από το ξεν/ο Κυανή Ακτή και τα δια/τα Angelos. Εκεί μπορείτε να νοικιάσετε ξαπλώστρες και ομπρέλες στο πόστο του Angelo.

Η καθαρή και καλά οργανωμένη παραλία είναι ιδανική για κάθε ηλικίας επισκέπτη αλλά και για παιδιά όπου μπορούν να παίζουν και να κολυμπούν στα ρηχά νερά.

Από την άλλη πλευρά θα βρείτε τον Angelo ιδιοκτήτη του ξεν/ου και των διά/των ακούραστο να διαθέτει ξαπλώστρες και ομπρέλες στον κόσμο με τον δικό του τρόπο.

Ο Angelo προσφέρει άφθονα το χιούμορ και τη διασκέδαση στον κόσμο που επισκέπτεται την παραλία .

Το περιβάλλον είναι πολύ ευχάριστο καθώς είναι πάντα πρόθυμος να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία στον επισκέπτη για τα θαλάσσια σπορ που μπορεί να βρει όπως κανό, γουιντσερφινγκ, θαλάσσια σκι, κατάδυση.

Η παραλία του Τολού είναι το ποιο ιδανικό μέρος για όσους προτιμούν ξένοιαστες διακοπές και γι αυτούς που έχουν μικρά παιδιά όλες τις εποχές του χρόνου.

Ξενοδοχείο Κυανή Ακτή & Διαμερίσματα Άγγελος, Μπουμπουλίνας 4, Τολό 21056

Τηλ: 27520 59660 Φαξ: 27520 99595 e-mail: info@angelos-tolo.gr

 

Βλέπετε αυτή την ιστοσείδα γιατί έχετε κάνει αναζήτηση για ένα από τις παρακάτω λέξεις ή φράσεις:

άγγελος τολό,κυανή ακτή τολό,Ξενοδοχείο Κυανή Ακτή,ξενοδοχείο Τολό,διαμερίσματα Άγγελος,διαμερίσματα Τολό,ξενοδοχείο στη παραλία Τολό,

διαμονή στο Τολό,στούντιος Τολό,διαμέρισμα Τολό,δωμάτια Τολό,διακοπές Τολό,στούντιος Άγγελος,Τολό Αργολίδα,φθηνά δωμάτια Τολό,κατάλυμα Τολό,καταλύμματα Τολό,

ξενοδοχείο στην παραλία του Τολού,ξενοδοχεία Τολό,δωμάτιο Τολό,φθηνό δωμάτιο Τολό

This website is designed, hosted and maintained by e-magine solutions, Nafplion and all photographs and text belong to Angelos Apartments & Kyani Akti Hotel Tolo © Copyright 2005 - 2010 All Rights Reserved