Λίγα Λόγια για Μας
Τα Διαμερίσματα Άγγελος
Ξενοδοχείο Κυανή Ακτή
Η Παραλία του Τολού
Η Περιοχή
Χάρτες & Ταξίδι
Επικοινωνία

 for English click here

Δείτε Διαθεσιμότητα

Ειδικά Πακέτα

Κάντε Κράτηση Τώρα!

Δραστηριότητες στο Τολό

Δείτε τις Φωτογραφίες Μας

Κατάλογος παροχής υπηρεσιών

Tο ξεν/χειο Κυανή Ακτή και τα διαμ/τα Angelos βρίσκονται στο Τολό στην Αργολίδα μια περιοχή της πελοποννησιακής χερσονήσου. Η περιοχή είναι γνωστή από τον αργολικό κάμπο με τις πορτοκαλιές και τις μανταρινιές και τις αγκινάρες καθώς και από τα πολλά αρχαιολογικά μνημεία και τις μαγευτικές της παραλίες.

Η περιοχή της Αργολίδας είναι όμορφη κάθε εποχή του χρόνου.Στους δρόμους είναι παραταγμένες πορτοκαλιές και λεμονιές και ανάλογα με την εποχή του χρόνου το άρωμα των ανθών γεμίζει τον αέρα ή τα φρούτα στα δέντρα είναι έτοιμα για τη συγκομιδή.

Η περιοχή της Αργολίδας πολύ κοντά στην Αθήνα μόλις (1 ,5 h);είνα μια πολύ καλή επιλογή για ένα διάλλειμα για τους Αθηναίους τα σαββατοκύριακα αλλά και για τους ξένους τουρίστες όλο το χρόνο και ποιο συγκεκριμένα Το Τολό.

Η θέση του Τολού είναι αρκετά πλεονεκτική και για μονοήμερη εκδρομή.

Η Αργολίδα έχει πλούσια ιστορία και φέρει τα σημάδια πολλών κατακτητών οι οποίοι έχτισαν πολλά αρχαία οχυρά όπως της Αρχαίας Ασίνης,την αρχαία Τύρυνθα ( 15λεπτά με το αυτο/το) και τα κάστρα του Ναυπλίου(10 λεπτά με το αυτο/το) για μας να φανταστούμε τι συνέβη τα αρχαία χρόνια .Το καστράκι και η αρχαία Ασίνη βρέθηκαν στο ακρωτήρι στην άκρη της μεγάλης παραλίας του Τολού,μ.ολις λίγα λεπτά με τα πόδια από το ξεν/ο Κυανή Ακτή και τα διαμ/τα Angelos.

Η περιοχή του τολού περιβάλλεται από μικρά βουνά που κάνουν το κλίμα της περιοχής ποιο γλυκό από άλλες περιοχές της Αργολίδας με αποτέλεσμα ο επισκέπτης να μπορεί να κάθεται έξω ποιο τον περισσότερο χρόνο και να απολαμβάνει το πρωινό του . Τους καλοκαιρινούς μήνες το κλίμα είναι ξηρό και ζεστό ενώ το χειμώνα είναι λίγο βροχερό.

Επισκεφθείτε το Τολό οποιαδήποτε εποχή θέλετε,ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και ξαπλώστε στην παραλία ή ταξιδέψτε στους μοναδικούς αρχαιολογικούς τόπους της περιοχής..

Ξενοδοχείο Κυανή Ακτή & Διαμερίσματα Άγγελος, Μπουμπουλίνας 4, Τολό 21056

Τηλ: 27520 59660 Φαξ: 27520 99595 e-mail: info@angelos-tolo.gr

 

Βλέπετε αυτή την ιστοσείδα γιατί έχετε κάνει αναζήτηση για ένα από τις παρακάτω λέξεις ή φράσεις:

άγγελος τολό,κυανή ακτή τολό,Ξενοδοχείο Κυανή Ακτή,ξενοδοχείο Τολό,διαμερίσματα Άγγελος,διαμερίσματα Τολό,ξενοδοχείο στη παραλία Τολό,

διαμονή στο Τολό,στούντιος Τολό,διαμέρισμα Τολό,δωμάτια Τολό,διακοπές Τολό,στούντιος Άγγελος,Τολό Αργολίδα,φθηνά δωμάτια Τολό,κατάλυμα Τολό,καταλύμματα Τολό,

ξενοδοχείο στην παραλία του Τολού,ξενοδοχεία Τολό,δωμάτιο Τολό,φθηνό δωμάτιο Τολό

This website is designed, hosted and maintained by e-magine solutions, Nafplion and all photographs and text belong to Angelos Apartments & Kyani Akti Hotel Tolo © Copyright 2005 - 2010 All Rights Reserved