Λίγα Λόγια για Μας
Τα Διαμερίσματα Άγγελος
Ξενοδοχείο Κυανή Ακτή
Η Παραλία του Τολού
Η Περιοχή
Χάρτες & Ταξίδι
Επικοινωνία

 for English click here

Δείτε Διαθεσιμότητα

Ειδικά Πακέτα

Κάντε Κράτηση Τώρα!

Δραστηριότητες στο Τολό

Δείτε τις Φωτογραφίες Μας

Κατάλογος παροχής υπηρεσιών

Δραστηριότητες στο Τολό, στην Αργολίδα και στην Πελοπόννησο. Μπορείτε να δείτε ιστορικά μνημεία, όμορφες παραλίες, περιοχές με φυσικό κάλλος καθώς και να επισκεφθείτε την παραδοσιακή Ελλάδα.

στο Τολό

Δοκιμάστε τις ικανότητες σας στα θαλάσσια σπόρ,

Μπορείτε να νοικιάσετε μια βάρκα και να επισκεφθείτε και άλλες κοντινές παραλίες της περιοχής όπως Καστράκι, Δρέπανο, Βιβάρι, Κάντια (Κονδύλι), και τα Ιρια καθώς και τα νησάκια Κορωνήσι,΄Ρόμβη και Πλατιά.

Οι λάτρες της φύσης μπορούν με πεζοπορία να ανακαλύψουν την πίσω πλευρά του βουνού αντικρίζοντας έτσι μια φανταστική θέα καθώς και την πλούσια χλωρίδα και πανίδα του τόπου.

από το Τολό

Το μαγευτικό Ναύπλιο η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος ως ανεξάρτητο κράτος απέχει μόλις 10χιλ, από το Τολό. Τριγυρίζοντας στα βενετσιάνικα σοκάκια του με τα κρεμαστά μπαλκόνια ο επισκέπτης μπορεί να πιει ένα καφέ στα καφέ της περιοχής ή να γευτεί παραδοσιακά εδέσματα από της τοπικές ταβέρνες.Φτάνοντας στην κεντρική πλατεία (Πλατεία Συντάγματος)θα δείτε αρκετά ιστορικά κτίρια,κάστρα καθώς και πολλά μουσεία όπως το Αρχαιολογικό,Το Λαογραφικό,το Πολεμικό και το μουσείο αυτοκινήτου που θα ανοίξει σύντομα. Μια πραγματικά μαγευτική πόλη με διασκευαστική ατμόσφαιρα μέρα και νύχτα.Η κοντινή παραλία της Νέας Κίου είναι ιδανική για τους λάτρες του kite surfing.

Καθημερινά γίνονται κρουαζιέρες από το λιμάνι του Τολού για τα νησιά Υδρα,Σπέτσες,Πόρο και μακρινή Μονεμβασία.

Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε αυτοκίνητο και να επισκεφθείτε πολλά ενδιαφέροντα αρχαιολογικά μέρη όπου μόνο οδικός μπορείτε να πάτε.Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Οργανώστε ένα ταξίδι στις αρχαίες Μυκήνες και στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.Προγραματίστε ένα ταξίδι στον Ισθμό της Κορίνθου και το αρχαίο θέατρο της περιοχής καθώς επισκεφθείτε και την Νεμέα όπου παράγεται κρασί.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να επισκεφθείτε το μουσείο Καρώνη όπου θα δείτε πώς παρασκευάζεται το τοπικό ούζο.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τα περίχωρα της περιοχής ανακαλύπτοντας τοπικές συνταγές καθώς και την παραγωγή πολλών τοπικών αγροτικών προϊόντων.

Τέλος για όσους δεν τους κουράζουν τα ταξίδια στην Πελοπόννησο θα έχουν την ευκαιρία να δουν πολλά ιστορικά και μαγευτικά μέρη.

Ξενοδοχείο Κυανή Ακτή & Διαμερίσματα Άγγελος, Μπουμπουλίνας 4, Τολό 21056

Τηλ: 27520 59660 Φαξ: 27520 99595 e-mail: info@angelos-tolo.gr

 

Βλέπετε αυτή την ιστοσείδα γιατί έχετε κάνει αναζήτηση για ένα από τις παρακάτω λέξεις ή φράσεις:

άγγελος τολό,κυανή ακτή τολό,Ξενοδοχείο Κυανή Ακτή,ξενοδοχείο Τολό,διαμερίσματα Άγγελος,διαμερίσματα Τολό,ξενοδοχείο στη παραλία Τολό,

διαμονή στο Τολό,στούντιος Τολό,διαμέρισμα Τολό,δωμάτια Τολό,διακοπές Τολό,στούντιος Άγγελος,Τολό Αργολίδα,φθηνά δωμάτια Τολό,κατάλυμα Τολό,καταλύμματα Τολό,

ξενοδοχείο στην παραλία του Τολού,ξενοδοχεία Τολό,δωμάτιο Τολό,φθηνό δωμάτιο Τολό

This website is designed, hosted and maintained by e-magine solutions, Nafplion and all photographs and text belong to Angelos Apartments & Kyani Akti Hotel Tolo © Copyright 2005 - 2010 All Rights Reserved